albo uzywasz perfidnie kłamstw, albo na prawdę nie znasz historii przemiany Optimusa. Jeśli podejmujesz ten temat, to powinieneś choć zapoznać się z danymi. Ja byłem uczestnikiem tych przemian, zarobiłem na tej historii kupę szmalu. Optimus w okresie przemian był notorycznie atakowany przez agentów byłych słóżb, i nie tylko na forach, lecz również w sądach, wszystkie te ataki były skupione w jednym celu, zniszczyć i przejąć za jak najniższą cenę. Zbigniew Jakubas wraz z młodym zespołem
CD Projekt RED postanowili ocalić spółkę i wprowadzić ją na szerokie tory wzrostu. Każdy nawet najdrobniejszy akcjonariusz kożystał w pełni z tej przemiany. Obecna sytuacja w Swissmedzie jest więc bardzo podobna, jest spółka giełdowa ze sporym zapleczem i drobnymi kłopotami finansowymi ( na plus nie ma chetnych by spółka upadła) jest większy i zasobniejszy inwestor branżowy króry widzi w spółce potencjał. Jesli nie widzisz podobieństw, jesteś ślepy, albo należysz do grupy osób które opisałem w poprzednim poście.