Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,90 zł , zmiana od tamtej pory: -92,59%

Re: Nowa gra The protagonist ex 1 trafia na wczesny dostęp!

Zacznę tak. Mam akcje i krew mnie zalewa jak widzę takie gry. Czy ktoś z developerów w to grał? Czy tylko klepią kod ? Ta gra na fajny potencjał ale w takiej wersji sprzedaż nie przekroczy 10tys sztuk. Czy nie można dać bohaterom jakichś kosmicznych rękawic i butów ? Tak trudno ? Teraz to wygląda tak że babka gołymi łapami lub z trampka uderza w latające żelastwo i ono pada. Czy to ktoś o zdrowych zmysłach mógł stworzyć? Niby kosmos przyszłość a główną postać jak z epoki lodowcowej gołymi łapami walczy. Weźcie zatrudnijcie tam kogoś kto dopracuje szczegóły gdyż sama gra ma bardzo spory potencjał. Aktualnie nie wydałbym na nią 3zl co więcej nie trafiłbym życia nawet gdyby ktoś mi ją wcisnął za darmo. Obudźcie się w tej firmie bo ostatnio co wam wyszło i to aż za dobrze to rozwodnienie akcji. Chcecie być poważnym podmiotem czy pośmiewiskiem ?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AIGAMES -0,21% 0,96 2025-11-14 13:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.