Wszystko zgodnie z planem cena ok 10-20zl nadal obowiazuje tylko to razej jeszcze potrwa kilka lub kilkanascie miesiecy nic nie dzieje sie tak szybko. Dobre porownanie macie chocby ze spolka Cloud lub inaczej - Prime, Pilab podobna ilosc akcji a tam dalej tylko plany i straty a mimo to po 50zl lataja a maja niecale 2mln akcji mega balony tamte spolki, zeby Formula byla balonem tez powinna kosztowac te kilkadziesiat zl i taka cena jest mozliwa, ale czy bedzie tyle czas pokaze. Jesli beda tu z czasem kilku milionowe zyski rocznie z nowej dzialalnosci to jak najbardziej taka cena jest mozliwa wystarczy przeliczyc sobie chocby na wskaznik c/z by wiedziec ze taki wzrost fundamentalny jest mozliwy.
Formula i Finarch - te dwie spolki urosna mocno w najblizszych latah a moze juz miesiacach, ile czasu zajmie by daly mocno zarobic to ciezko oszacowac, ale jestem pewien ze bedzie sie dzialo na tych spolkach Cagary jeszcze bardzo wiele i wszyscy beda w szoku jak dawniej na innych wydmuszkach ktorych tez nikt nie chcial tknac(znow nawiazanie chocby do Cloud) a po zmianie dzialalnosci i emisji akcji w doklu po 1,20zl mimo nominalu 10gr to wzroslo nawet na 100zl.
Znikam, bo zaraz znow debilne wpisy sie pojawia(czytaj. chcacy kupic tanio jak zwykle) Siedze sobie cicho i czekam na swoje 10zl(jeszcze pewnie rok posiedze w spolce, chyba ze ta cena pojawi sie znacznie predzej to i szybciej oddam swoj pakiecik komu innemu)
PS. Mnie najbardziej cieszy ze Formula po dokapitalizowaniuzostanie calkowicie wyczyszczona z dlugu to pozwoli zwiekszyc zyski firmie, bo odejda comiesieczne koszty kredytu. Ciekaw jestem ile bedzie wykazywac zysku Formula jak te fabryczki juz wprowadza, powinno sie to przelozyc b. pozytywnie na kurs. Nie zdziwi mnie tez jak kurs nagle ruszy z dnia na dzien bez zadnego infa, jak bylo ostatnio w przypadku kilku spolek z NC, gdzie obroty tez byly sladowe na dolku a w krotkim czasie daly zarobic kilkaset % wiec radze trzymac mocno akcje i nie dawac sie kroic grubszym, to tez ladnie zarobimy i tutaj za jakis czas.
Pozdrawiam wszystkich Formulowiczow ;)