Forum Giełda +Dodaj wątek
Współczuję , nie tylko Tobie , chyba 2 z przodu zobaczycie , ale taka jest giełda - nie znacie się - kupcie pewne firmy np. Aton - tam ciągle pieniądze spływają ( darmowe ) .
Aton ma potenciał i to będzie teraz bardzo ważne - Zapamiętajcie !!!
Ale sami musicie uwierzyć w to co robicie,
Ja posprzedawałem pełno spółek i mimo , że spadły b.dużo , nie odkupuje ich,najlepszym przykładem jest chyba Duda , sprzedałem po 9.95 zł już nie pamiętam kiedy (strata 20% ) A miał iść w górę , a ja nie chcę go i nawet jego wyrobów choć jest po jest 50 gr. Jest to wielka spekulacja !!!
Miałem kilka lat temu kontakt z firmą HPS ,wydawała się ciekawa ,chciałem teraz kupić HPS ,ale widzę ,że ciągle go dołują , teraz jest 3 z przodu !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HYDRAPRES 4,95% 0,53 2025-09-29 09:36:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.