Przecież akcje bowimu ledowo co startują . Tj. nawet nie otwierają się o czasie ze względu na brak totalny zainteresowaniem akcjami.
Zasada jest jedna i to każdy \ci to powie kto jakikolwiek kurs dot. giełdy robił - jak spada sprzedaj mozliwie jak najszybciej i odkup na niższych poziomach w celu niwelowania straty a Ty liczysz na to co podpoiwada Ci psychika czyli liczysz na wzrost bo ile moze spadac a to jest błąd.
Od dłuższgo czasu to klepe , przekonuje , argumentuje i po tym czasie nie zarzucisz mi ze nie mam racji.
I powiem Ci coś Obser i ogólnie wszytskim ,
Nie jest dobrze , wyniki za pierwsze półrocze będą złe. I nie zapowiada się żeby było lepiej .
Już chyba z kazda stalownią rozmawiałem od arcelora po thyssen (łączniem klikanaście)
WSZYSCY NARZEKAJA ZE SIE NIC NIE DZIEJE .
I TO WŁAŚNIE JEST KONKRET , INFORMACJA KTÓRA POWINNA WAM DAC DO MYŚLENIA !
WICIE ILE KOSZTÓW MA BOWIM NP ZA MAGAZYNOWANIE CZY FAKTORING LUB CIAGŁE PRZYJMOWANIE OBNIŻEK CEN STALI ?
TAK DUZY ZE CIEZKO ZAMKNAC MIESIAC NA NIEWIELKIM PLUSIE
I co? ktoś to podważy ? tylko co ?
Przyjdzie czas dam znać kiedy - i bede to powtarzał , narazie lecimy schodkami w dół. Nie liczcie na cud jak obser bo za 2 miesiace powiecie :kurcze moglem wtedy sprzedac" znam to , rozumiem wasze myślenie , tylko proszę zrozumcie zasady giełdy
Grzyb