Tak jak pisałem jakiś czas temu... przy braku próby wyjścia ponad odpowiednik 17 groszy tuż po resplicie (czyli aktualnego 8,50) należało się spodziewać spadków aż do 5 zł. Nie musi być w punkt, ale jesteśmy już blisko... Czarny scenariusz się sprawdził. Mam sporo akcji ze średnią 10,52 zł (z prowizją)... W bardzo złym momencie zacząłem kupować i uśredniać dosyć wysoko i się troszku pogmatwało... Nie jest dobrze, ale mam przekonanie, że to się tak nie skończy... Mam zamiar dokupić trochę akcji z tych okolić 5-6 zł, ale nie wiem czy będzie na to sposobność, bo mam kasę w innych akcjach, gdzie nie ma dobrego momentu do wyjścia z tych inwestycji. Jest bardzo mało informacji ze spółki i trudno przewidzieć co pojawi się w raporcie 15 maja. Lepiej, że to był ten punkt zwrotny + jakieś info ciekawe, bo prawie by się to zbiegało ze spodziewanym przeze mnie odbiciem od 5 zł. Szczerze mówiąc jestem trochę zaniepokojony, choć suche liczby i analiza nie potwierdzają słuszności obserwowanych spadków i w którymś momencie to powinno się odbić. Jednak już widać, że ewentualny zwrot z tej inwestycji nie będzie zbyt szybki i sporo nerwów jeszcze można zjeść... Lepiej, żeby w tym roku ruszyli z rosyjskim projektem i zabrali się za Poznań, bo moja cierpliwość ma swoje granice, a nie chciałbym takiej straty przyjmować na klatę....