Dnia 2023-10-25 o godz. 20:12 ~odp napisał(a):
> jajnik raciborska przybłędo wracaj do poprzednich nicków: uśmiany, dajjużspokoj , haha
> > Wstydzisz się głupot które pisałeś?
> > Musiałbym się z C.h... m na głowę zamienić, żeby grzebać w twoich wypocin ach i je cytować.
Z niczym się nie musisz zamieniać, jesteś tym co opisałeś wyżej. Oczywiście znowu łżesz. Wklejaj linki na poparcie swoich bredni. Bo na razie sprawa wygląda tak że ja daje twarde dowody w postaci tego co ty pisałeś a ty jedynie stek kłamstw którego nie potrafisz dowieść. A tak na marginesie pół roku mi wmawiałeś że jestem użytkownikiem o nicku "Stary znajomy" Dlaczego już w takim razie nie jestem "Stary znajomy" ? A teraz łżesz że mam nicki Dajjużspokój czy Usmiany. A robisz to tylko dlatego, że znalazłem ich wpisy w których cię przemielili na kompost plus dlatego, że ci wytykam te ordynarne błędy ortograficzne od których aż oczy bolą i pokazują że nie skończyłeś szkoły podstawowej, a o których łżesz że ci to upośledzony telefon tak "poprawia" Aż dziw że nie twierdzisz że mój nick to także "prawnuk" bo też go bardzo często wklejam jak robi z ciebie miazgę.
Cieszę się, że znowu ci pokrzyżowałem szyki i nie tak łatwo ci będzie znowu kogoś oszukać.
BTW do Raciborza mam dokładnie 602 km więc kombinuj skąd jestem, gorolu spod Radomia okupujący poniemiecką kamienicę w Mysłowicach.