Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,62 zł , zmiana od tamtej pory: -2,49%

Re: No i poszło

Ja podobnie na spółkę patrzę dlugoterminowo. Przed zakupem analizowałem fundamenty + brałam pod uwagę niedoszacowanie ceny akcji w stosunku do potencjału firmy. Uważam ze mocno powiększył się im dostęp do finansowania przedsięwzięć oraz dzięki choćby EPP ale nie tylko zwiększy im się przestrzeń do obrotu kapitałem. Miło jest kiedy nie trzeba się martwić komu sprzedać lub wynająć nowy budynek.
OFE to niewidoma jakich wiele, jeżeli będą wychodzić dokupie akcji.
Co chodzi o otoczenie myślę ze poradzą sobie ddorze w przypadku trudnych sytuacji na rynku, są bardzo dużym graczem na naszym rynku ale nie długo pewnie i w regionie.
Jak bedzie zobaczymy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ECHO -2,14% 5,48 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.