Każdy normalny i nie naganiający wie że :
- gdzie jest prowadzony skup akcji tam nie ma wzrostów bo to nie na ręke skupującemu
- w tym przypadku wzrosty mogłyby być tylko wtedy gdyby ktoś wszedł spekulacyjnie ale na to nie ma szans bo jest tutaj animator ("przypadkiem" to on wydaje tu rekomendacje) który przypilnuje aby wzrostów nie było.
wycie tych wszystkich mądrali co piszą - "tak, - że zostali na peronie itp i zaraz tu będzie 20 zł" nie wiem co ma na celu.
Tu chyba nie ma takich naiwniaków co przypadkiem tu trafili - więc takie pisanie to tylko dla kasy - znaczy za każdy post coś wpada :)
Generalnie tylko Prezes wie co tu się bedzie działo.....................ja osobiście nie liczyłbym na wiele patrząc na jego działania.
To jest jego biznes ....na co dzień na tym zarabia ...............a to że kurs akcji jest na takim poziomie, jakie to ma znaczenie ?
Jakby nagle chciał sprzedać swoje akcje bo byłby do tego zmuszony to zaraz by na rynku była cena 15-20 zł :):):)
mógłby dyktować wysoką cenę bo przecież na rynku cena jest wysoka :):)
do tych co będą wyli że pisze brednie .....................nie interesuje mnie wasze zdanie bo w polemikę na tak niskim poziomie nie bede wchodził.