Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,80 zł , zmiana od tamtej pory: 41,30%

Re: no cóż

nie ma sensu wyjasniać - od 4 lat niemal wszystkie spółki cpara przynosiły zyski - mega wyskoki i szybkie spadki - kto wychodził ten kase przytulał, pgm to udany ruch w kierunku stabilizacji zarobków tomusia - zazwyczaj jego spółki na nc wymagają refleksu - tutaj teraz jak w smole...
ni enikam kto ile ma bo na palcach reki wskaząłbym "tych rzekomo wiekszych" co udzielaja sie na forum - reszta to zmienne nicki szybkich leszczy lub troli co to pod nickami "olu-alu-biedroneczka" sieja ferment ;)
nie mnie przekonuj bom obyty z cparowymi spółkami a to co widzisz jako rzekome "wychowanki" to drobne leszcz eco mnie nijak obchodzą...
i tak sie nudze siedząc po 8-10 h przed kompem robiąc kase (polecam przykładowo drobne na zecu od połowy wrzesnia leci jak goopie) więc sam rozumiesz że pitoląc swoje farmzony bardziej mnie śmieszysz niż frustrujesz...
ale próbuj bo wtedy forum weselsze jest ...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NIEWIADOW 2,63% 19,50 2026-04-17 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.