Przepraszam Ciebie najmocniej, pudełka w Japonii akurat powinny pójść komunikatem. To samo NS na wszystkie platformy. NS wg mnie na 99,99% procenta wyjdą w Q1 max Q2 patrząc jak są promowani.
PD2 albo jako shadowdrop na ND w środę (co mnie nie zdziwi z racji ożywienia profilu w ostatnim czasie) albo THOTD 2 ogłoszenie normalnie premiery z uwagi na to, że mijają 2 lata od ostatniej premiery 1 ;) Wg mnie zbliżamy się do bardzo ciekawego momentu gdzie w krótkim okresie powinniśmy mieć kilka fajnych premier. I jako asy traktuje właśnie te gry. Przecież nie spodziewam się nowej premiery jako niejawnego tytułu na partner showcase bo to nie ta ranga. Jednak trzymam Prezesa za słowo, że ogłoszenie nowego tytułu ma być na dużym wydarzeniu raczej w połowie roku - czyli czerwcowy ND byłby idealnym wydarzeniem.
I tak, patrzę chłodno. Po prostu cisza od wielu miesięcy przy takiej kumulacji jest celowa. Aktualnie twitter oraz harmonogram jest dla nas wyznacznikiem tego co robi spółka i jakie premiery są szykowane.
Wcześniej takim czymś były komunikaty. Zmiana nastawiania zgodnie z "perspektywami" czy jednak celowa zagrywka aby była "cisza na planie" ? :)