Zapomniałem dodać, że w zeszłym tygodniu tj. w poniedziałek sprzedałem wszystko tj. 5362 akcje po 20pln (dokładnie 19,99 :); AB miałem od połowy marca 2009 r. i była to do tej pory najlepsza inwestycja w moim niedługim życiu :) Życzę powodzenia posiadaczom akcji, uważam, że to nadal najatrakcyjniejsza inwestycja średnio i długoterminowa na naszej giełdzie, spółka jest genialnie zarządzana... O pozbyciu się akcji zdecydowały wg mnie negatywne perspektywy dla całego rynku i jeśli ten scenariusz się sprawdzi to AB niestety także będzie traciła... Więc z jednej strony powodzenia prawdziwi inwestorzy, a z drugiej liczę na to, że odkupię dużo taniej gdy cała giełda się mocno zwali... Swoją drogą to troch dziwna sytuacja, jeszcze tydzień temu nerwowo obgryzałem paznokcie w obawie o sytuacje na rynku, a dziś modlę się o globalna katastrofę na rynkach finansowych :) Ale powiem wam jedno z mojego ok 11 letniego doświadczenia - na niczym nie można zarobić tak łatwo i tak dużo w krótkim czasie jak na sytuacji po kryzysie finansowym...