Dnia 2022-05-24 o godz. 17:53 ~jeuop napisał(a):
> a skąd mi to wiedzieć - nie jestem kreatorem trendu mając na tym papierku niewielka kwotę ale po mojemu brak jest w otoczeniu jakiegokolwiek sygnału który wspierałby spółeczkę - na lubawce prognozowane wyniki 17 maja nie wzbudziły entuzjazmu ale wystarczył artykuł o materiałach mask licząc od dołkaujących plus wsparcie trolli i kurs powędrował 30%.
> > Wprawdzie sie nie załapałem na pierwsza podbitkę ale kolejny wzrościk 15% juz zaliczyłem ;)
> > Tutaj zas zarząd w ogóle nie komunikuje swoich prognoz, czegokolwiek - może dlatego że "nie czai bazy" - brak info nie sprzyja nawet chęciom podnoszenia szmaty z podłogi - bo tak to z perspektywy 2 lat wygląda - dla spekulantó to raj bo podbity to standard - wystarczy dobrze oblookać wykresiki i da się zarobić.
> > Lubie harperka bo przypadkiem w lipcu 2020 miałem gotówkę i zakupiłem przed splitem 10/1 i efekt potem milusio zaskoczył - zerkam więc i jest smiesznie.
to pięknie zarobiłeś dwa lata temu że kupiłeś na dołku i sprzedałeś po dużej spekulacyjnej podbitce. Kto sprzedał gdy kurs rósł jak szalony i nie słuchał naganiaczy zarobił wtedy ogromne pieniądze. Ci jednak co kupili na górce i trzymają do tej pory takie ogromne pieniądze stracili. Kto wie jak długo tutaj jeszcze będzie spadać, spada przecież od 38 zł a niektórzy nawet wieszczyli tutaj 50 zł na akcję, szkoda że harpers jest zadłużony bo to mocno go osłabia