No wysokiego poziomu to nie prezentujesz Galu, wiedzy giełdowej też nie posiadasz. Nie wiem skąd się tu wziąłeś i dlaczego akurat na tej spółce? Nie wiem, kto cię opłaca i dlaczego??? Ale typując przystanek 1600 zł powiem tylko tyle, że 1600 jest też dobrą ceną na wejście jak dobrą ceną będzie jeszcze w tym roku i 2000 i 3000 zł i 5000 zł. Ale ja ciebie nie namawiam do kupna ani nikogo. Najważniejsze mieć wiedzę i dowody na dobrą spółkę w którą lokujesz kapitał. Jeżeli mówimy o niepokojach politycznych na świecie to właśnie onronność wychodzi temu naprzeciw i spółki zbrojeniowe zarabiają jak ostatnio Lubawa w jeden dzień 32 i w drugi 15% to tyle ile dzieli Creotech aby kosztował 1600 zł. A dobrze wiesz że czekamy na takie umowy bo po części to Creotech jest spółką nie tylko kosminiczną ale i zbrojeniową i innowacyjną i po części kwantową bo współpracują obie dalej. Daleki jestem od naganiania bo po co? Papieru nie trzeba bronić bo obroni się sam. A tak sobie popisuję czasem bo nie mogę patrzeć na te głupoty co się pojawiają tutaj. Cena Creotech czy ja bym chciał czy kto inny podążać będzie wyżej i wyżej a czasami będą korekty ale dojdzie do 20000 zł szybko i może wyżej... Ale trzeba zapomnieć o takich forach i spać spokojnie bez sprzedaży akcji. Lepiej wziąść czasem gitarę i sobie zagrać... Pozdr