Kupiłem kilka akcji oczywiście nie sprzedając P2C ale zachęcam do zaobserwowania Duality. Wydali hit Unholy -horroru - który w ogóle się nie sprzedaje a produkcja prawie 1 mln Euro, ogólnie wygląda ok, ale nikt nie gra. Przy nich premiera Mms to mega sukces. Oczywiście kurs na pół i kapitalizacja na 860 tyś. Ogólnie w umowie wydawniczej zapisane, że dostaną 3 mln po samym wydaniu w 10 transzach. Nie znalazłem harmonogramu więc jakby ktoś mógł zapytać w spółce jaki jedt harmonogram płatności bo jak co miesiąc to zarabiają 300 tyś przez najbliższe 10 miesięcy, czyli 900 kwartalnie. Potem jakiś procent na który specjalnie nie mają co liczyć. Wyszło mi z wyliczeń, że od premiery sprzedali gier za 200 tyś zł, z tego 60-70% zabierze Steam i wielkie g. Ogólnie prawie 5 mln przychodu w 2023 i zysk na koniec roku i raport 2q może być ok wynik, coś tam mają wydawać ale jeszcze się nie zagłębiłem ich w produkcje
https://strefainwestorow.pl/wiadomosci/20210707/duality-games-celem-na-lata-2021-2023-osiagniecie-10-mln-zl-zysku-netto
Wypowiecie się, bo jak dla mnie warte uwagi, kupiłem pakiecik za 2.09, zobaczymy.