Masz moje słowo, że z największą przyjemnością udowodnię Bartelowi że jest oszustem:)
a tobie będę zobowiązany za przesłanie tego postu do niego, bo chyba masz wątpliwości że czyta forum - dzieciaku, nic o życiu nie wiesz.
Gdybyś, potrafił logicznie myśleć a nie kierował się emocjami to zrozumiał byś subtelną różnicę między znajomością gościa jako człowieka (bo może w domu jest dobrym i kochającym tatą, nie bije zony etc.) a w biznesie jest bezwzględnym typem mającym was drobnych ciułaczy głęboko w ... ty wiesz gdzie;) i do tego oszukującym na każdym kroku - przeczytaj jeszcze raz i wyślij do prezesa!!!
Życzę ci abyś zarobił jak najwięcej. Mimo że wiem więcej o ich spółkach - bo się interesuję - i dlatego uważam że akcje nie sa więcej warte (przeczytaj dzisiejszy komunikat OPE, policzyli zyski razem ze sferanetem, a dziś ogłosili że nie mieli za co zapłacić i wiem że ty to rozumiesz inaczej ale NOV i Global mieli tylko na wystawienie weksli za sfere, ciekawe jak z tego wybrną z tych o 843% przekroczonych prognoz).
Ty i tak jesteś w szczęśliwej sytuacji ze swoją średnią, bo cały czas na +, pomyśl ilu jest tu takich którzy mają potężne minusy i myślisz że skąd się to wzięło? Może z prawdomówności Prezesa - kłamcy:)
Możesz mnie porównywać do Kononowicza, twoja sprawa, nie rób ze mnie tylko jarka kaczyńskiego, a dalej będziemy się lubić:)