nie ma za co!
jestem jednym z tych ktorzy jednak uwierzyli Krolowi i zostawili na koncie stare akcje jak byly po 30gr wierzac w jego bajki o dochodowym biznesie, luksusowych towarach i w ogole.
takich rzeczy sie nie robi. nigdy. jak akcje leca to sie je sprzedaje. trzeba ciac straty.
a w bajki ze jak scala to bedzie moglo isc do gory bo wierzyciele beda mogli zarobic aby odzyskac dlugi nie wierzcie. takie rzeczy sie nie zdarzaja. nie na tej spolce. i prawie nie na zadnej. to nie te czasy ze pompowalo sie rozne nawet najwieksze smiecie.
tak jak mowie. aktualna mozliwosc spadku juz wyczerpano i nizej jak te 3-4 grosze nie zleci.
jest jeszcze jedna mozliwosc. ludzie wystrasza sie scalenia i na sile zepchna kurs na 1 grosz wyrzucajac ze strachu kazda ilosc aby ratowac kapital.
mnie to juz nie dotyczy bo ja i tak tutaj stracilem 90% zostawiajac te papiery na rok czasu. rok minal i mam 1/10 zainwestowanego tu kapitalu.
zostawiam to jako tarcze podatkowa na kolejne 5 lat bo na 99,9% tego juz nigdy tutaj nie odzyskam. a lekcja jest solidna i trzeba ja zapamietac. Wszyscy czytajcie i uczcie sie!
a do odrabiania szukac innych spolek a nie takiego gniota.
schemat ten jest powtarzany na spolkach po kolei i co kilka miesiecy.
pewne sytuacje na rynku sa powtarzalne i jak ktos obserwuje rynek kilka lat, np piec albo dluzej to moze zauwazyc podobienstwa.
DLATEGO APELUJE NIE DAC SIE ZROBIC W TRABE I NIE KUPOWAC TEGO.
kto mial stracic (np Ja i wielu ktorych znam) to juz stracili. a NOWI z dala od tego dziadostwa!