Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,26 zł , zmiana od tamtej pory: -81,75%

Re: nie jest żle

Nie bardzo rozumiem .... do kris
Zamiast zajmować się rudym lisem, który chce uzyskać od forumowiczów pomocy w analizie raportu, napisz coś merytorycznego
Nawet nie dla mnie, bo ja mam już swoje zdanie i pewnie bym kolegów zaskoczył pewnymi spostrzeżeniami, ale widzę, że to forum nie należy do merytorycznych. Tutaj trzeba albo krzyczeć że spółka to śmieć albo krzyczeć że to perełka.
Ludzie, wyluzujcie trochę
Tu są inwestorzy giełdowi? czy może onetopodobni bezmuzgowcy, pożywiający się jedynie papką dziennikarską

Ok spadam stąd, przepraszam, że tu zajrzałem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CALATRAVA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.