W dupie mam twoje zapewnienia . Potraktowałbym twoje słowa powaznie gdybyś miał choc trochę pojęcia o giełdzie , ale ty masz zero wiedzy . W miesiącu listopadzie nastapi euforia na rynku NC , to już widać gołym okiem ( 2 % wzrostu ) zdazyło się tylko 3 razy w całej historii tego rynku . Proszę sobie również sprawdzić obroty ( radykalnie się zwiększyły ) to jest dowód na to że mam rację , co do wzrostów na tym rynku .Osobiście posiadam 30 spółek z NC i na wszystkich jest to samo ( puste łby ) tylko widzą spadki . To się bierze z nieudolnego kupowania spółek z NC . Pierwsze notowania tych spółek są bardzo wygórowane , ale wystarczy poczekać do 90 % spadku i już jest dobra do kupna . W tej chwili spółki z tego rynku sa zmiażdzone i prawie wszystkie nadają się do kupna . Z własnego doświadczenia ( 20 lat na gieldzie ) wiem że szczyt na tym rynku będzie miał w marcu / kwietniu 2013 r . Piszesz że mam w tym papierze 500 zł otóz mówię ci że przez 3 dni kupiłem 200 tyś akcji i nie sprzedam taniej jak 30 gr .