Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,10 zł , zmiana od tamtej pory: -82,61%

Re: nie bądzcie naiwni spółki co mają słabe wyniki polecą na pysk

kupuje akcje bo chce zarobić? Moim zdaniem fałszywa strategia ktora nie da zysku.
Kupuje bo wiem ze akcje sa tanie ,firma jest stabilna i rozwija sie jestem ustawiony defensywnie i nie boje sie spadkow ktore w ktoryms momencie na pewno przyjda.
Pytanie brzmi Dlaczego te akcje mialyby "rosnąć"???????

Bo zmienil sie Prezes? Jest Nowa strategia rozwoju? Sa nowe sklepy? Sa Nowe ciuchy?
Beda wieksze przychody?? Beda lepsze zyski?Bedzie wiecej klientow????
CO sie zmieni????DLaczego akcje maja rosnąc????
DLatego ze na malym wykresie pojawila sie literka W ktora zna wiekszosc spekulantow i tylko dlatego zo ja widza kupią akcje.....? Czy to nie jest parodia ze szpitala psychiaTRYcznego.

Ta literka W to troche za malo,duzo zeby nasycic adrenalina tych ktorzy jej pragna duzo zeby dac doswiadczenuie duzo zeby zarobic pare groszy ale za malo za malo zeby regularnie zarabiac duze pieniadze na gieldzie.Zobaczymy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.