Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,61 zł , zmiana od tamtej pory: 69,14%

Re: News za newsem!

Na czeskim Vortex

...
Teraz ponownie ujawnili się założyciele BadFly Interactive. Autorzy TauCeti Lubomír Dykast, Jiří Pecher i Ondřej Valášek założyli nowe studio BatFields. Firma poszukuje również obecnie kierownika ds. rozwoju. Ale jeszcze ciekawszy jest partner, którego BatFields wybrał do swojego kolejnego projektu. Twórcy zgodzili się na stworzenie gry survivalowej z polską firmą CI Games . Założona w 2002 roku firma jest jedną z najważniejszych na polskim rynku i posiada takie marki jak Sniper: Ghost Warrior czy Lords of the Fallen.

Nowa gra powstanie we współpracy z wewnętrznym zespołem CI Games, a marka również będzie należeć do tej firmy. Ma to być trzecie duże IP w portfolio CI Games. Tytuł będzie napędzany technologią Unreal Engine 5 i ukaże się na PC oraz nowej konsoli. Oczywiście interesują nas dalsze szczegóły i nie chcieliśmy zadowolić się kilkoma publicznie dostępnymi informacjami. Jaki jest związek nowego studia z oryginalnym zespołem? Jak to działało z CI Games? A co najważniejsze, co stanie się z marką Dead Effect i czy TauCeti Unknown Origin nie jest nową grą, której rozwój faktycznie trwa?

Dlatego skontaktowaliśmy się z Lubomírem Dykastem, który już prowadził BadFly Interactive i zapytaliśmy go, czy mógłby nam powiedzieć więcej. Co ważne, TauCeti nie jest nowym projektem dla CI Games. „Niestety rozwój TauCeti jest obecnie zawieszony i naprawdę nie wiem, czy w ogóle do niego wrócimy. Chociaż miał potencjał i to było moje dziecko. Ale TauCeti dała nam wystarczające doświadczenie z technologią Unreal, które wykorzystamy w naszym nowym projekcie ”- powiedział Lubomír Dykast Vortex.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CIGAMES 10,87% 2,55 2026-02-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.