Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,78 zł , zmiana od tamtej pory: 39,33%

Re: Nasz wiceprezes za liście

Ja tu nie chce bronić pisu, on już ponad rok nie rządzi. Tu chodzi o to że Ci przez rok nic nie zrobili, obiecali gruszki na wierzcie, paliwo po 5,19 itd i w przeciwieństwie do pisu żadnej wizji nie mają (żadnej oprócz rozliczenia pisu, lgbt - żadnej) i choćby w tym są gorsi.
Pis to chociaż miał wizję: CPK (niepotrzebny a kontynuują dalej), przekop mierzeji (niepotrzebny a niezamykają), gazoport (niepotrzebny bo ruscy maja gaz), wchłonięcie lotosu (po co lotos ma konkurować z Orlenem, shell, bp) mur na granicy ( Franek z reklamówka i jachira biegał a nie burzą przecież niepotrzebny), przejście przez koronawirusa bez dużego upadku gospodarki, deficyt 80mld za pis to była katastrofa teraz 280 mld i katastrofy nie ma bo potrzebny ( niektórzy twierdzą że 380 mld bo 100 mld ukryli i jest ok bo trzeba), 100 obwodnic, setki inwestycji drogoowych odkładanych bo pieniędzy nie ma. Wkurza mnie tępą propaganda że Duda to długopis. W takim razie kim był Bronek, kkm będzie trzaskowski czy hołownia. Jeszcze raz podkreślę nie chce bronić pisu ale oni mieli WIZJE POLSKI a Ci po roku nie mają nic a co dopiero mówić o wizji dla ENERGII. Do wieczora mnie nie będzie conajmniej więc nie piszcie że nieodpowiadam bo mam życie prywatne.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 1,91% 19,20 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.