Ja tu nie chce bronić pisu, on już ponad rok nie rządzi. Tu chodzi o to że Ci przez rok nic nie zrobili, obiecali gruszki na wierzcie, paliwo po 5,19 itd i w przeciwieństwie do pisu żadnej wizji nie mają (żadnej oprócz rozliczenia pisu, lgbt - żadnej) i choćby w tym są gorsi.
Pis to chociaż miał wizję: CPK (niepotrzebny a kontynuują dalej), przekop mierzeji (niepotrzebny a niezamykają), gazoport (niepotrzebny bo ruscy maja gaz), wchłonięcie lotosu (po co lotos ma konkurować z Orlenem, shell, bp) mur na granicy ( Franek z reklamówka i jachira biegał a nie burzą przecież niepotrzebny), przejście przez koronawirusa bez dużego upadku gospodarki, deficyt 80mld za pis to była katastrofa teraz 280 mld i katastrofy nie ma bo potrzebny ( niektórzy twierdzą że 380 mld bo 100 mld ukryli i jest ok bo trzeba), 100 obwodnic, setki inwestycji drogoowych odkładanych bo pieniędzy nie ma. Wkurza mnie tępą propaganda że Duda to długopis. W takim razie kim był Bronek, kkm będzie trzaskowski czy hołownia. Jeszcze raz podkreślę nie chce bronić pisu ale oni mieli WIZJE POLSKI a Ci po roku nie mają nic a co dopiero mówić o wizji dla ENERGII. Do wieczora mnie nie będzie conajmniej więc nie piszcie że nieodpowiadam bo mam życie prywatne.