Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,14 zł , zmiana od tamtej pory: -85,51%

Re: Naganianie na spadki jest gwarancja wzrostow

Znowu ktoś napisał komentarz który usunęli... i znowu nie zdazylem przeczytać... ludzie po coz az tyle emocji? Bo powiedziałem Wam prawde? Taktyka na naganianie nie działa bo spadki były efektem wyjścia Pana Misiaka a nie waszego zalosnego błagania o nizsze ceny... to nie Media Expert... Cena urośnie wiec zbierajcie po cichu i nie marudzccie...

Dzisiaj przeczytałem na forum wpis gościa który plakal ze kupil po 2.15 czy jakos tak a nie po 2.12... i ze można było zejść nizej. Jakos nie widziałem zakupu na 1mln akcji, żeby te 3 grosze az taka roznice robily... forumowicze kupuja max po 1000-2000 akcji.. wiec 3 grosze roznicy to co najwyżej 60zl... jak ktoś liczy na zarobek rzedu 2000, 5000 czy 10000zl to takie wpisy nie powinny mieć miejsca.

Ktos kto chce zarobić skupuje każdy dolek... nie ważne czy to 2,80 względem 3,00 czy 2,15 względem 2,40... . Gielda jest dla tych co maja pieniądze a nie patrza czy dalo się kupic 3 grosze taniej... zalosne..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INDATA 6,90% 0,31 2018-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.