A Ty Eskimos co? Z Shortów Cię wykiwali na 2380, teraz spadło i plujesz jadem? Jedyna moja działalność na tym forum dotyczyła ośmieszania (słusznie) Twoich mądrych inaczej wpisów. Oprócz tego, jak sam słusznie napisałeś nie wypowiadałem się na temat spółki, czyli sam sobie zaprzeczyłeś, że "NAGANIAM". Jedyne, co ostatnio napisałem o spółce to, gdy wszedłem w "dyskusję" z Johnem, że po te 2,03zł zasypał go fund, który przewala sam ze sobą i robi zysk na shortach. Wystarczy spojrzeć na ilość otwartych pozycji. Oprócz tego nie chce mi się tutaj pisać swoich "prognoz". Wiesz czemu? Bo nie szukam atencji w necie i nie chcę potem być, jak Ty, gdy wszystkim wpierałeś S przy 2100 czy tam 2090, a potem przy 2380 udawałeś, że tematu nie było. Student? Wiesz, na studenta to trzeba mieć chociaż maturę, a patrząc na Twój poziom logicznego myślenia (najpierw stawiasz tezę, a w następnym zdaniu ją spektakularnie niszczysz) to nawet tego "papierka" nie masz. W sumie w całym tym "łańcuchu" jesteś na równi z Johnem (Ty pisałeś tylko na spadki i się przejechałeś trochę to stałeś się nieco wyważony - John na wzrosty), a nieco wyżej, niż Badziew. No, ale konkurencję macie naprawdę zaciętą, trzeba Wam to przyznać.