Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,20 zł , zmiana od tamtej pory: -92,19%

Re: Nadchodzące premiery

Moim zdaniem krach już by i nie sądzę żeby był kolejny ponieważ wiele ludzi wie że covid to nie koniec świata, lockdowny nie będą już tak mocne, wielu ludzi nauczyło się funkcjonować w obostrzenia itd. Wole uwalić raz na 10-15 lat i dobierając na spadkach trafić na krach niż bać się za każdym razem jak spada. Każdy kto ma nieco dłuższy staż na giełdzie wie że w trakcie korekt prawie zawsze straszy się ludzi zapaścią gospodarczą, krachami i ogólnie wszystko dookoła wskazuje na to że lepiej oddać wszystko i zakopać się pod ziemie bo idzie zagłada. Następnie magicznym sposobem nagle duzi zaczynają wybierać i powoli zostają wypuszczane pozytywny newsy, pojawia się popyt który ładnie za każdym razem daje po nosie niedźwiadkom i tak ta karuzela na której grubi kręcą leszczynę trwa nieprzerwanie od dziesiątek lat. Nie mam pojęcia do ilu to spadnie ale wiem że spada już 3 miesiące i pewnie niedługo zacznie się jazda w drugą stronę...oczywiście może jeszcze będziemy kisić się drugie tyle.. ale ja jestem dobrej myśli bo tutaj są fundamenty i przede wszystkim ogarnięty prezes który wyprowadził spółkę na prostą i otworzył przed spółką niesamowite możliwości. A jak ktoś mi nie wierzy że prawdzie grubasy ( Morgany Goldmany itd ) nie wpływają na newsy i sami nie wypuszczają im pasujące newsy to zobaczcie sobie co Goldman pisał zaraz przed szczytem SP500.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CFG -2,56% 1,90 2026-01-28 11:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.