Kurcze ale mi urwało całą wypowiedź.
Możesz podać przykład siostrzyczki a ja z ostatniego 1.5 roku mogę podać takie przykłady . Otmuchów wezwanie od razu z premia ale spekulacja na kursie oświadczenia funduszy więc nie było podwyższenia tym samym bum w jeden dzień na kursie 30 procent. Izoblok też wykup większościowego spekulacja doprowadziła do kursu 15 procent wyżej niż wezwanie nie było podniesienia i bum 20 procent. Develia wezwanie z premia spekulacja oświadczenie funduszu i wycofanie się inwestora i bum na kursie 20 procent w dzień. Nie muszę mówić że wszystko notowane dziś dużo mniej niż wezwanie. Alumetal brak zgody na koncentrację odstąpienie od wezwania i bum na kursie mimo że to świetna firma lepsza niż Ciech pewnie. I to wszystko to tylko ostatnie wydarzenia więc nie należy wybierać siostrzyczki i należy też dodać że siostra jednak kupiła pakiet od największego z mniejszościowych chińczyka. A wzrost kursu od wezwania nie wiem czy się równa inflacji . Każda sytuacja jest inna . Oczywiście że podniesienie możliwe ale też możliwy brak podniesienia i co wtedy ? Bum ?