Jedna sprawa nie wszyscy czytają to co pisze wybieraja fragmenty które są sprzeczne ze sobą Oczywiście sie nie dziwię kto czyta cudze posty Ale jak ta sprzecznosc jest mozliwa niby jest żle i spadnie do7 zł skoro ma byc dalej dobrze i wzrosnie do 15 pod koniec roku a w 2022 do 38 zł przeciez nie jestem jasnowidzem wiec nie musi sie sprawdzić
Ale chociaz to wszystko wyglada sprzecznie to jest mozliwe bo gdyby ktoś przeczytał pierwszy post po mojej sprzedazy wiedziaąby że sprzedałem tylko dlatego ze spodziewam sie korekty na rynku głownym bo mamy lub nie mamy jeszce podwójnego szczytu na WIGu Dlatego chyba nikt z obecnych tutaj nie sadzi że Marvipol bedzie spadał jak rynek by nie spadał to jest niemożliwe nikt obecnie nie sprzeda akcji po 7 zł prosze sie nie łudzić .( Transpolonia nie powinna jest zbyt tania i nie poruszasie zgodnie z WIgiem ) Teraz skoro skończy się korekta obecny opór na podwójnym szczycie to zaczną sie prawdziwe wzrosty nie ominie to Marvipolu dlaczego Marvipol miałby być po 38 zzzł w 2022 skoro moze stracić bo pisze że Marvipol sprzedał 500 lokali po 10 tys a sa po 12 przeciez wyrażnie pisze że bedzie to dopiero w wynikach za 2023 rok . Rynek jest ślepy a zwąłszcza owce widzą tylko raporty i suche liczby i pedzą jak stado . Prosze o wyrozumiałośc w podejmowanych przezemnie szybkich decyzjach inwestycyjnych chociaż zaliczam sie do owiec niechcę się dać ostrzyc . Po prostu Marvipol powinien dobić do 12,4 i zrobić korektę tylko do 11 po odcieciu TAK NIE ZROBIŁ wiec sądzę że bedzie głebsza korekta Czy tak bedzie nie wiem jeszce raz życzę miłosci wzajemnej .bo pieniądze chociaz bardzo potrzebne tyle szceścia nie daja a do tego to rzecz nabyta dzisiaj sa jutro ich nie ma a kurs jak fortuna kołem się toczy pozdrawiam wytrwałych i zdaje sobie sprawę że jesli ktoś obraca wiekszym kapitałem na longa to nie jest w stanie nic zrobić