I to jest bardzo dobry argument. Wlasnie dlatego ze wsrod tych dolujacych spolek robiacych smiecio-gry, albo produkujacych espi o tym ze je robia praktycznie kazda jedzie na stratach. Dlatego dla mnie te spolki to po prostu ruletka, mozna sobie wybrac czy pod cos dana spolka bedzie grana i w nia wejsc. Natomiast szukanie fundamentu i trendu to przesada. Jaki mamy trend na 4mass - zalezy od maseczek? Albo inny przyklad, bardziej na powaznie i w temaci - QUB - patrzymy na trend wzrostowy rok do roku, czy widzimy trend spadkowy po tym jak ubrali ludzi po 7zl i wyzej w lipcu? Zreszta lipiec byl miesiacem najwyzszych hakow na ktorych zawisla rzesza ludzi, wchodzacych na gielde, "bo covid, wiec wszystko bedzie roslo i trzeba pakowac gaming". Ja jestem po prostu ciekaw tej spolki i nie stawiam na C2, konferencje, ani zaby na Switcha. Po prostu czuje z bedzie grana. A ze w ciagu 12 miesiecy dwukrotnie byla jazda z groszowek na 2zl to tym bardziej ciekawi mnie co dalej. I tak jak pisalem 0.5 jest nierealne, ale chetnie taki kurs zobacze przed premiera