ja was pojednam bo juz nie mam fasta wiec jestem obiektywny
tym bardziej ze interesowałem sie obiema spókami
fast fiancse to dobra spolka ale po 40 -60 groszy, wtedy jak sie kupi to mozna liczyc na rozsadny zysk na obecny czas, bo spolka się caly czas rozwija i sa szanse ze spolka bedzie warta duzo więcej.
Natomiast GPPI przejrzalem sobie komuniktay na str. internetowej gpwinsfotrefa w dziale wiadomosciach spolki MEWA i spolki GPPI tak mniej wiecej do czasu rozpoczącia współpracy i powiem szczerze ze jakkowiek spor sadowy nie wiem jak sie zakonczy to moim zdaniem jednoznacznie wynika ze to GPPI sa naciagaczami i oszustami dlatego mimo ze spolka ta jeest niedowartosciowana to jej nie kupie.
Tym bardziej ze poki Mewa jest glownym akcjonariuszem to nie widze jak GPPI ma wygrac ten spor i slusznie zreszta. Powiem szczerze ze jak zaczynalem czytac to trzymalem kciuki za GPPI mysle glupia Mewa co jej nikt nie chce za 1 grosz probuje biedna spolke na dno poslac nie wiem za co. Ale poświęciłem troche czasu i przeczytalem dokladnie histore tego konfliktu i powiem ze przykro mi sie zrobilo bo mimo ze GPPI jest spolka niedowartosciowana co widac wprost to jednak nie chce miec z ta spolka nic wspolnego.