Max, sorry, że teraz odpisuję , ale odeszłam od kompa. Wywiad oglądałam przed chwilą, bo się o niem też dowiedizałam z forum parkietu. Warto posłuchać, bo Prezes ciekawie mówi o rozwoju spółki w najbliższym czasie i w związku z wejściem lipcowym wejściem ustawy. Poszerzają ofertę na cały sektor medyczny, mówił też, że maja ofertę dla prywatnych osób związanych z sektorem służby zdrowia, jak np. konta, rachunki , kredyty itp. Dodał, że woli jak szpitale czy inne placówki medyczne mają jakąś wizję rozwoju i potrzebują pieniędzy własnie w tym celu i na tego rodzaju bądź produkty bądź projekty bedą pożyczać środki.
Myślę, że spółka ma przed sobą dobrą przyszłość; tak jak pisałam kiedyś, ja wierzę Prezesowi i jego doradcom, gdyż w tym biznesie siedzą i widać, że myślą chłopaki w dobym kierunku.
Oczywiscie wiele rzeczy powtórzył, min. to że IQ zawsze jest słaby, musimy obserwować nowe umowy i co za tym idzie, dowiemy się jak się firma rozwija. Czy zmiany idą w dobrym kierunku poznamy po wynikach - powiedział Prezes.
Trzymamy kciuki!!! Pozdrawiam.
Pozdrawiam.