zen, tak jak pisał Hybybyby jesteś chyba naganiaczem ze spółdzielni- wiadomo kogo. Powiadasz średnia z 3 mies. , ale tu niedługo będzie powyżej zeta. Oczywiście jest prawdopodobieństwo , że nie będzie i stracą majątek wszyscy drobni jeśli będzie wał. Ale za dużo tu do ugrania. Inżynieria finansowa jest niezrozumiała dla drobnych. Jeśli ktoś jest mocno w temacie to zrozumie i uda mu się zarobić, ale musi być b.bystry (ja niestety nie jestem). Forum służy do zdezorientowania leszczy i wydojenia ich na maxa. Coraz bardziej jednak myślę , że wobec wszystkich informacji ze spółki , które są ogólnie dostępne na ich stronie , można zaryzykować twierdzenie , iż obecnie nie warto wywalać akcji. Czy kupić? Nie wiem. Ale wywalać bym nie wywalał teraz. Spółka nie ma żadnych fundamentów, ale tu nie o to chodzi. Ryzyko zawsze jest na takich spółkach duże, ale obecnie nie sprzedawałbym,bo do ugrania jest duża kasa. Ale ja się nie znam i widząc po forum i zagrywkach na GPW to wdepnęliśmy wszyscy drobni w stado żmij i oszustów.