A ten znowu wyskoczyl z jakims 6,5 zl . I jakis mi tu wstyd wciskasz , w co chcesz mnie wrobic , jakies dziecko mi na plecach wciskasz , ja pisze ze co tam twoje 6,5 zl , jak pisze, ze akcje chodzily po 100 ZETA , i tego sie trzymajmy . a skup trwa , ale coraz czesciej robia przerwy w zakupach, jak im kurs sie urywa do gory , tak bylo w piatek , tak jest i dzis , jak jutro jeszcze poprawia do gory to znowu przerwa , tak wiec nie pitol ciagle o tym hamulcowym od skupu akcji wlasnych , On imaja takze termin do maj 2017r. na skup i ograniczone gorne granice zakupu do 5,1 zl , jak sie im urwia z ta cena to co tam twoje 6,5 zl , tu bedzie duzo wyzej !! Tak wiec wcale nie jest powiedziane, ze skup musza do konca zrealizowac , bo i po co ladowac kase , jak kurs by sie im urwal do gory .Skup jest bezpiecznikiem przed spadkami , a nie zapora przed wzrostami , zrozumial to wreszcie czy nie , bo tak w kolo macieju opowiadsz cos tak i bardzo probujesz tu mna manipulowac , ja nie z tych POparancow co takie tempaki !!!!