Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  33,08 zł , zmiana od tamtej pory: 231,80%

Re: Możliwa strata?

ja pie.r.n.icze ale trol.

Tak napisałem i dalej potwierdzam że jakbym ja miał robić skup to bym chciał skupowac jak najtaniej
A nikt nie ogra XTB bo z MM mają tylko 25% zysku więc może być tak że nie będą mieli tych 25% zysku a i tak zarobią.

Ja akcje mam i dokupowałem ostatnio po 28 następne zakupy planuję po 31zł a później jak dostanę dywidendę to za 50% dywidendy odkupują za pozostałą część kupie sobie prezent albo rower elektryczny albo skuter wodny a Ty płacz dalej dzieciaku.
tak jak pisałem ewenement spółka rozwijająca się intensywnie i płacąca dywidendy. Zobaczysz jak wprowadzą nowe produkty. Revolt się schowa na drzewo.

Wiem że Cię to bardzo boli. mam dla Ciebie poniżej rzecz pierwszej potrzeby kup sobie do apteczki domowej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB 0,98% 109,76 2026-04-17 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.