Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,50 zł , zmiana od tamtej pory: -12,11%

Re: Może zbierzemy akcje od tego dup.a po 34,30

A może to jest tak, że kurs 38 pln dwa lata temu był za wysoki :-)? Uwzględniał mega optymizm w rozwoju e-commers. Nie uwzględniał wojny na Ukrainie i spowolnienia gospodarczego. Może, dwa lata temu kupowanie akcji Answear po 38 pln, nie było dobrym pomysłem ? Może dlatego ja kupiłem po 17,50 pln, kiedy kurs był moim zdaniem za niski, a perspektywy rozwoju firmy bardzo dobre :-). I dalej uważem, że sa dobre, że zyski będa rosły w bardzo szybkim tempie, conajmniej przez koejne 5-7 lat. Dlatego, mając taki horyzont inwestycyjny, nie sprzedam akcji nawet po 50 zł. No chyba, że pojawią sie okoliczności, które zmienią moja opinię.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ANSWEAR 7,59% 31,20 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.