Prondozaur nie produkuj się tyle . Nie widzę żebyś tu się udzielał wcześniej . Jesteś tu nowy tak jak ja . Ja to mogę powiedzieć że dla mnie ten biznes fajny jest . Sądzę że jak już przecież zwołał walne gada z bankami dostanie kredytowanie to zrobi ten skup i to w cenie maksymalnej i maksymalnej ilości też to czujesz prawda ? Teraz fajnie by było kupić po 17.5 do 22 jest 4.5 zł prawda ? To by było prawie 30 procent zysku w bliskiej perspektywie . I niech tam nawet jak by była redukcja pełna co jest prawie nie możliwe to przy takim skupie po redukcji musiało być zejść na 12 zł żeby wyjść na zero prawda ? Ja w 12 zł nie wierzę Ty udajesz że wierzysz straszysz chyba żeby coś dziobać niżej co nie ? Wittchen obserwuje długo czas jest ok . Ale teraz chodzi o zagranie krótki termin . Wejść w Wittchen pod skup akcji to uważam że to świetny biznes i tyle . On po prostu będzie natychmiast po uzyskaniu finansowania . Samo info o takim skupie wyniesie kurs . Wittchen wyniki i biznes mają tu mniejsze znaczenie rynek teraz wycenia właśnie skup nie spółkę .