A ja polecam przyjrzenie się i podjęcie świadomej decyzji z uwzględnieniem swojej strategii inwestycyjnej. MOJ powinna już dawno odpalić na 4.50 a nie odpaliła więc może przyjdzie jeszcze poczekać. Gdybym liczył na 50% to bym nie wchodził. Jak odpali to spekulacyjnie może kosztować dwucyfrowo ale nie musi. W każdym razie spaść nie powinna. Można spokojnie trzymać i czekać aż ruszy.
Niewiele nas na MOJ ujawnia się na forach. Warto wymieniać infa żeby nie dać się zrobić w konia. Odkryłem coś ostatnio. Ja i inni pisali tutaj o 1zł albo 1.50zł gotówki na akcje. Tym czasem z emisji w 2007 mieli 20mln. Gdzie ta kasa jest teraz? Przecież nie stracili jej bo cały czas zarabiają. Trzeba przejrzeć raporty roczne za 2007 i 2008. Kasy zostało cirka 19mln czyli 2.20zł na akcję. Ta kasa jest ulokowana w krótkoterminowe i długoterminowe pożyczki dla podmiotów powiązanych z Fasingiem plus należność za Osowiec. Wszyscy zapomnieli o tych długoterminowych a tego jest 6.2mln!!!!!
Obecna kapitalizacja giełdowa to mniej niż kasa która im została z emisji!!!!!!!!!!!!!