Tak żałosny troll Igor /Zenek nie posiada akcji a będzie wciskał ciemnotę. Widać że pracuje by akcje wydzierać od wystraszonych. Po drugie dziwne układy z moderatorem.Mój powyższy post pokazujący jego obłudę na temat IP został usunięty. Poniżej wklejam kopię. Polemika dwóch trolli na temat IP a potem przypisuje IP z sieci do mnie. Oczywiście sam sobie zaprzecza. Oceńcie czy to post, który moderator miał powód usuwać:
~Igor odpowiada ~ZenekzPiS2024-02-06 16:05IP 31.182.238.*
daj spokoj ZenekPIS. Typ widzi kilka cyferek i mysli, ze cos wie... Nie ogarnal, ze na bankierze podaja tylko czesc adresu IP... To tak jakby Typ skreslil 3 cyfry w lotto zamist 6, udaloby mu sie trafic i poszedlby do kolektury walczyc o wygrana... Ja sie nie smieje, bo mam zasade w zyciu, ze z ludzi, ktorym los nie dal za duzo rozumu, nie nalezy sie smiac. Mozliwe, ze Seba ma jakas chorobe, ktora ogranicza go intelektualne, a przeciez to nie jest jego wina. Musimy byc ponad to
WIDZISZ OBŁUDNY TROLU SWOJĄ WYPOWIEDŹ O IP. JEST KILKA POZYCJI WYŻEJ. I TY MI PRÓBUJESZ COŚ UDOWADNIAĆ ZAKŁAMANY TROLU BEZ AKCJI. Nawet się wiele nie kryjesz ze swoimi kłamstwami. Myślisz, że tutaj siedzą sami imbecyle. Ale jesteś w wielkim błędzie.