Dnia 2018-11-23 o godz. 18:43 ~john napisał(a):
> Wygląda na to, że dogrywają szczegóły vide ten cholerny certyfikat. Przez x lat tego nie mieli i nagle po miesiącu od due diligence ogarniają to. To może o czymś świadczyć, ale oczywiście nie musi. Mam nadzieję, że nie mylę się co do przyszłości spółki.
Raczysz zartować? To juz zakrawa na wishful thinking. Certyfikat i mapke poprawili po komentarzu na tym forum. I wpisuje sie to w caloksztalt ich dzialanosci. W skrócie - byle jak. Dobrze ze zareagowali na komentarz na forum i cos z tym zrobili.
Popatrz na ich stronę internetową - byle jak. Gdy wchodze na ich strone i widze ze za podlaczenie mam placic 9 stówek to mi sie odechciewa nawet dzwonic do 'przedstawiciela firmy' który to czesto jest sołtysem albo innym prostym czlowiekiem oderwanym siłą od pluga, majacym zerową wiedzę na temat tego co firma oferuje - jest tani, owszem ale to takie 'byle jakie' rozwiazanie tylko zniechecajace do dalszego kontaktu.
Proste pytanie do Ciebie - wejdz na ich stronę i powiedz mi jakie kanały telewizyjne otrzymam w kolejnych pakietach. Serio chcialbys byc klientem takiej firmy? Twoja odpowiedz na to pytanie jest jednoczesnie odpowiedzia na pytanie dlaczego mają mało klientów i dlaczego nie potrafią ich zdobyc,
Popatrz na polityke informacyjną - byle jak - a jak można ? Konkurent https://www.beskidmedia.pl/aktualnosci/ plus preznie dzialajacy profil na FB.
Udalo sie im pozyskac srodki z UE, fakt ale cala reszta to przyklad tego jak biznesu sie NIE ROBI.