Tak rządzi że totolotka los kupiłem wczoraj z tego wszystkiego...
A jeszcze nie sprawdzałem.
Jak wygrałem to mój los się odmieni.
Nic nie dba o takich jak ja .
A powinno się dbać o najbiedniejszych.
Ale to wszystko na pewno żeby zabrać mi moje akcyjki kochane które mam i nie oddam bo mi nie trzeba czyichś pieniędzy hehe :) Ale jak tak się wrócić wstecz to już tam pomijając debiut i zjazd... Ale potem jaki był zjazd... A teraz taka kicha... Ciekawe jak się tam ma do tego wnętrze spółki Ci najbliżsi i najbardziej zainteresowani i co tam w tych głowach im siedzi i co tam jeszcze wymyśla ciekawego i ogólnie ciekawią mnie ich relacje.
Dobra ale tak myślę że to nie ktoś rządzi tylko los rządzi i przeznaczenie więc apeluje do przeznaczenia że włączę fajna piosenkę jak będzie rosło a jak urośnie na tyle ile mi się podoba to będzie piękna opowieść. Trochę taka autoterapia rozmawiać z losem na forum bankiera tak publicznie. Opowiem wam najpiękniejsze baśnie z mojego życia! Nie przeczytacie tego w żadnej książce i nie obejrzycie w żadnym filmie a chat gpt nie wymyśli nic lepszego. Jak będę widział że rośnie to będę cykliczne historię opowiadał. Haha A jeszcze mam kawał... Wchodzi plotka do baru i mówi:
-kto kur....?
Rekin odpowiada:
- ja kur....!
Płotka mówi:
- o kur..!
Koniec :) hehe
Kawały ironia sarkazm wzdychanie do losu to ja biedny wrażliwy ja! :'(