Dzięki za słowa uznania. Chyba jedna czasami za dużo gadam, ale z drugiej strony wiem, ze idę często pod prąd trendowi wytyczanemu przez graczy (nie wątpię, że na samym graniu znających się lepiej ode mnie) i trochę im mieszam szyki.
Ja po prostu znam trochę branżę. Przepraszam tych, którym obiecałem coś więcej napisać, ale na razie nie znajduję na to czasu - nie znaczy to, że gadałem po próżnicy.
MKS jest tak samo powiązany osobowo z EPIGONEM jak MK Delikatesy (jak można sądzić z dostępnych w necie KRS-ów), ale ponadto jest to akcjonariusz Morpolu.
Po braku informacji na temat działalności można sądzić, że nie ma znaczenia operacyjnego tak jak MK Delikatesy.
Przyznacie, że bardzo ciekawy jest powrót do grona większego akcjonariatu EPI.
Jestem zdania, że Ci akcjonariusze nie będą się trwale pozbywać akcji (chociaż ja w ich głowach nie siedzę).
Sądzę, że warto inwestować w EPI, choć pewnie idealnie byłoby poznać plany Zarządu.
Można tylko snuć domysły.
Przy okazji chciałbym zwrócić uwagę na ciekawą spółkę, która niedawno odkryłem śledząc notowania. To NOVIAN - spółka, która przechodzi podobne przepoczwarzenie jak EPIGON i podobnie jest częścią większej machiny. Tej branży nie znam i tu na razie gram.
Do niczego nie namawiam, poczytajcie sobie najpierw i pooglądajcie. Dzisiaj całkiem ładnie na nich zarobiłem (raptem w ciągu 10 minut).
A co do EPI, to jeszcze będę się odzywał.