Tak. Wiem doskonale gdzie odbywają się WZA i kto na nich jest. Szkoda tylko, że żadnej z jego inwestycji w spółki które są notowane nie można nazwać sukcesem, bo kurs akcji szoruje po dnie. Swoje dni chwały miał na CLC jak był szał na PV i rynek go nazwał Midasem NewConnect. Wtedy wszystko rosło gdzie był w akcjonariacie. Od tamtej pory wszystko regularnie leci w dół. Może już nie pamiętacie jak zachwalał miesiącami Saule i co? Uciekł stamtąd a Saule jest, gdzie jest. Czy Pan Ciszewski jest zatem wartością dodatnią jako jeden z większych akcjonariuszy? Dla mnie nie.
Też pokładam nadzieję w spółce Ekipa Holding. Stwierdzam tylko fakty, które mają miejsce na dzień dzisiejszy. Oby kolejne kwartały przełożyły się na znacznie lepsze nastroje pośród ulicy a przede wszystkim kurs akcji.
Nie martwię się o obce pieniądze. Życzę każdemu jak największej stopy zwrotu na giełdzie. Inwestujcie gdzie chcecie i w co chcecie. Ja też tutaj ciągle siedzę. A to forum jest od wymiany zdania, poglądów. Kazdy ma swój rozum i inwestuje swoje pieniądze gdzie chce. Pozdrawiam :)