Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Miraculum - coraz blizej ukladu.

Tak krok po kroczku, coraz bliżej układu, zmiany kursu spółki, jej kapitalizacji i ceny akcji, teraz będą tylko dobre infa, tak było na monari, dudzie, pronoxie. Ja jestem zapakowany, wy też lub za niedługo, a później północ, dobrze że leszcze się wysypały, to była podstawa - wyleszczenie, bo ktoś to od nas musi odebrać powyżej 5 zeta, a my i tak znów odkupimy gdzieś po 3 zł. Chyba że uda się podciągnąć jeszcze wyżej. Wiecie czemu bo mira to dla nas inwestycja na lata. Weźmy taki TVN dziś okazało się że dywidenda na akcje to 4 gr przy cenie jednej akcji powyżej 16 zł my mamy wiele mniej akcji jak tylko uda załatwić się ten układ, to RN załatwi zbyt dla spółki popatrzcie kogo DS wybrał do zarządu, jakie koneksje, więc to tylko ściema z tymi odbiorcami sieciowymi itd W końcu spłacą zobowiązania wyjdą na prostą i będą zarabiać i płacić dywidendy mam nadzieje a jak będziesz miał 1 mln akcji dostaniesz powiedzmy 500-1000 tyś zł nie 40 jak ci z TVN w tym roku i o tym dokładnie wie Pan Dawid i Rubicon, ja i Inni dla tego tu się inwestuje. Marne grosze proszę państwa dziś a później (nie za rok czy dwa ale może trzy czy pięć lat) krocie może tyle zysku w jednym roku co na innych spółkach przez 10-20 lat. Może wyjdzie może nie ale jak wyjdzie to będziemy goście. Więc może lepiej że teraz jest tak nisko, ja każdy wolny grosz pakuję w tę spółkę bo bajecznie tania, i wierze że kiedyś będzie po 50 zł za akcje w przeliczeniu na tę ilość akcji co dziś. Ja interesuje się tylko takimi spółkami, mam jeszcze drugą na oku, tam byłyby dopiero kokosy ale nie z tym G Akcjonariuszem. MYŚLCIE co kupujecie bo w...ebią was gdzie indziej bez mydła. przykłady Techmex, Krosno, IGroup. POZDRAWIAM MIRACULÓW.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -0,35% 0,57 2026-06-18 10:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.