Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,54 zł , zmiana od tamtej pory: -43,70%

Re: minął rok trendu spadkowego,spadek 81% od szczytu

Widać ewidentnie ,że ktoś na siłę uwala wzrosty i trzyma kurs na tym poziomie...Jest strasznie złośliwy i małym pakietem koło 50k akcji trzyma kurs,aby tylko do końca marca nie ruszyło na 4 zł...niestety dzięki niemu zarząd nie obejmie akcji .Jednak gdy już trend ruszy i kurs zostanie uwolniony to może być ostra jazda na 10 zł jeżeli będą te infa o których myślę...wyzbierają akcje na słupów na tym poziomie i ruszy,bo nie będzie komu sypać po drodze.sam widzę bo ciężko mi kupić 10k,bo co skubnę to kurs odjeżdża...cierpliwi będą nagrodzeni.apropos żebym nie musiał się ujawniać to mogę mieć 450k akcji?bo nie wiem do ilu zbierać...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VINCIGEN -1,30% 0,30 2026-01-02 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.