Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,40 zł , zmiana od tamtej pory: -3,82%
@Txy
Każdej akcji towarzyszy reakcja. Nic tego nie zmieni...
Twoja akcja < Mikrus > : moja reakcja < panie Jędrzejewski >.
/ jeżeli zwrot ' panie Jędrzejewski Cię " obraża " - to, Houston masz problem /.
Twoja akcja < miałeś stratę > / o której zielonego pojęcia nie masz / : moja reakcja < miałem zysk > / o którym wiem wszystko /.
Tą " hieną " rozwaliłeś mnie totalnie :-))). Uważasz, że na tym forum są ' mrówki ' które nie szczędząc sił i czasu, w pocie czoła
wygrzebują cenne informacje. I wrzucają je tutaj dla dobra publicznego. I są " hieny ", pasożyty społeczne - jak ja, które nie wnosząc
niczego, czerpią pełnymi garściami ? Nic bardziej mylnego...
To prawda, że ja tu nie napisałem ' niczego merytorycznego '. Bo uważam, że takie info nie istnieje. No to co się będę wygłupiał :-(.
Wartościowe to mogłyby być jakieś przecieki od kreta mającego dojście do poufnych informacji ze spółki. Czego przecież nigdy nie doczekamy :-).
A co tu mamy ? 90% wpisów to pierdzielenie jakichś Wand i Lisów. Towarzystwo wzajemnej adoracji albo się poklepuje po plecach albo ględzi o armageddonie. Bywają mądre, ciekawe wypowiedzi. Tylko jakoś żadna z nich nie wpływa na moje decyzje
inwestycyjne. Są jeszcze fachowcy od ' kresek ' / AT-iści :-) /. Z nich też nie korzystam, bo to dla mnie ' czarna magia ' z którą mi nie
po drodze.
To dlaczego tu wchodzę ? Bo mogę. Lubię się ponabijać z ' nawiedzonych ' i prostować błędy logiczne i ortograficzne.
Nie chciałbym dożyć czasów, gdy jakiś ekonomista napisze : < fstyd, rze kóże guwno bżytko pahnie > :-).
I nie pisz nigdy więcej " grunt że każdy rozumie moją wypowiedź ". Wystarczy, że szlag mnie trafia jak słyszę to z ust polityków.
Kto to są ci ' wszyscy " ? Jakąś ankietę przeprowadziłeś ?
bye

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.