Nie wiem do kogo pijesz bo ja akurat siedze na tej spolce i nie interesuja mnie wzniosle peany czy trollowe wypociny tylko liczby, wskazniki, wykres oraz prognozy. A te wszystkie oprocz moze geopolitycznych prognoz sa pozytywne i nie tlumacza tak niskiej wyceny (a i arkusz zlecen i transakcje obserwuje i widac ze algorytmy zanizaja tu solidnie). Moja glowna obawa jednak jest taka ze na tej spolce TDJ ma wiekszosc akcji w garsci i jak bedzie chcial moze dlugi czas zanizac. A i zaden dodatkowy wiekszy fund nie bedzie wchodzil przy zdrowych zmyslach w spolke z free float na poziomie 7,61%. Alianz nie sprzeda przy obecnej cenie i bedzie blokowal co sie da (i dobrze) az cena dojdzie do bardziej realnej wartosci a potem pewnie sprzeda - pytanie czy TDJ na to pozwoli a maja duzo amunicji w zapasie niestety bo im na wysokim kursie nie zalezy przy tym stanie posiadania. Trzymam kciuki ze bedzie kiedys info o dywidendach i innych pozytywach ale poki co do kwietnia pewnie bedzie nudno chyba ze jakies espi z rekawa zostanie wyciagniete