Wiadomo, że gadanie....:p. Ja swój pakiet mam i na razie się z nim nigdzie nie ruszam. Spokojnie pół roku czy więcej mogę sobie czekać. Ty się widzę za bardzo stresujesz albo szybko chcesz zarobić. Ale to na pewno nie tutaj. Tylko cierpliwi tu zarobią. Jak Ci tego brak to sprzedaj, przenieś się na inną spółkę i tam postaraj się zarobić. Tak poza tym"Miało być tak pięknie....". W bajki wierzysz? Giełda to rzeczywistość, każdy się może przejechać. Jak nie jesteś czegoś pewny to uciekaj z papiera i tyle. Zawsze możesz wrócić za jakiś czas, bo pewnie szybko się tutaj nie rozkręci. Po prostu nie ma zainteresowania spółką. Tylko osoby wtajemniczone, że tak powiem ją śledzą. Notowania były zawieszone i zapomniano o niej. Dla mnie papier ma potencjał. Ale czy tak jest to się okaże. Zresztą widać jak na dłoni, że ktoś tu chce ludzi postraszyć, żeby oddali jak najtaniej i przynosi to nawet ostatnio skutek. Na mnie to na razie nie robi wrażenia(na razie i tak na plusie jeszcze jestem)i na Tobie też nie powinno. Ale każdy swoje myśli i robi jak chce. Powodzenia i słuchaj swojej intuicji bez emocji