Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  23,90 zł , zmiana od tamtej pory: -18,83%

Re: Meta czyli za

Dnia 2025-06-10 o godz. 14:48 ~Q66 napisał(a):
> Dnia 2025-06-10 o godz. 14:18 wolnoplus napisał(a):
> > Biorąc pod uwagę miejsce kursu na wykresie i otoczenie rynkowe z perspektywami na plus, to ciekawie to wygląda w terminie roku, dwóch lat.
>
> Kolego mamy tu spółdzielnie która gra międzynarodowo a te wszystkie shorty doskonale wiedzą co zrobią nasi instytucjonalni. Cały ten FIL jest np. zwykłym alibii a te inne egzotyki z Ortec też informują jak im się podoba....akt. ekspozycja na Ortex to 2,2 mln akcji plus te od FILusia czyli 1,32% ze wszystkich...
>
> Dodatkowo kontrakty wygasają 20 czerwca i tu dyskoteka pod FW40 nam się szykuje...
>
> Mamy coraz to niższe wolumeny i nic to nie daje że płyną pozytywne informacje, że już gotowy jest projekt 18-ty sankcji co właściwie zablokuje transkacje SWIFT via Holandia do banków w Europie...
>
> Na dziennym masz układ ze wstęgą
>
>https://i.ibb.co/QFtCWMY8/wst-ga.png
>
> taki układ zawężania się wstęgi Bollingera zawsze poprzedza energiczne ruchy na parkiecie...gra na wymęczenie a perspektywa 2 letnia, to wyrugowanie podaży z RU/BY i braki na rynku w Europie ale będą kompensować importem tylko od kogo...?
>
> Ps---chole short nie odpuszczą bo są argmenty, jedynie siła kapitału to zmieni a
>
> kapitał + psychologia = trend..
>
> Azoty też nie pomagają, ich cały dział PR można do kosza wyrzucić.

mnie dzienne nie interesują, ja spoglądam na słupki w ujęciu tygodniowym lub miesięcznym, także obecne nadchodzące 3 wiedźmy itp miejscowe zawirowania dla mnie żaden problem, mam ustawiony pułap mocno w górze :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRUPAAZOTY 1,52% 17,32 2026-02-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.