A ja powiem tak. Nie będę używał żenujących dla mnie słów : mega odpał , wory na szelesty itp. i szacował wzrosty w stylu 300 % .....
Ale powiem co już kiedyś mówiłem - ta firma od dawna nie miała właścicela i "gospodarskiej ręki" która racjonalnie zaczyna wszystkim zarządzać.I ten własciciel to nie żaden fundusz itp. z "nieswoimi pieniędzmi" i zarządzającymi którzy jak nie wyjdzie to wzruszą ramionami , wezmą odprawę i pójdą do innego banku. Tutaj niemalże pierwszy raz w historii tej firmy jest ktoś kto włożył własne pieniądze i wykonał i wykonuje ryzykowną operację aby wyczyścic wszystkie syfy od lat zamiatane pod dywan i tuszowane przez poprzednich pseudo prezesów nie mających nad sobą żadnego nadzoru właścicielskiego.
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to w końcu firma nie bedzie nazywana "Syfzgnity" a jej strategiczne projekty i produkty oraz doświadczenie we współpracy z odbiorcami z najwyzszej kategorii publicznej oraz dobre zarządzanie dadzą efekt w postaci odpowiedniej wyceny......