Dnia 2018-01-09 o godz. 18:29 lulu0071 napisał(a):
> dr_wezol jeżeli nie chcesz się tutaj udzielać to chętnie wymienię z Tobą poglądy mailowo ??
>
Przyjacielu, nie rób ze mnie obrażonej gwiazdy, która nagle nie chce brać udziału w dyskusji. Ja się nie obrazam - po prostu popatrzyłem z boku i faktycznie - ja tu juz napisałem książkę! A nie aspiruję ani do miana jakiegoś wybitnego znawcy tematu, ani tym bardziej posiadacza jakiejś wiedzy tajemnej niedostępnej innym. Ja tylko sporo czytam i staram się kojarzyć fakty. Jeśli chcę siedzieć cicho, to tylko dlatego, że nie chcę z kolei uchodzić za naganiacza, który same jasne strony spółki widzi, a naprawdę chce jakieś setki tysięcy akcji reszcie- czyli Wam - opchnąć.
Ani nie mam tych akcji tak wiele, ani nie zamierzam ich teraz sprzedawać - więc zamiast pisać kolejne rozdziały tej książki, wolałbym posiedzieć z boku i poczytac, co inni mają do powiedzenia. Zgoda, obiecuję, że jak znajdę coś superważnego to linka wrzucę.
Ale, do licha, proszę jeszcze raz - nie róbcie ze mnie obrażonej panienki :-) Każdy może wrzucić choć jedno zdanie o mariuhuanowym indeksie (tam wczoraj kolejny rekord wszechczasów!) wraz ze swoją opinią. I pewnie wszyscy chętnie poczytamy.
Ja tu jestem i będę. I chciałbym coś czytac, więc się nie przejmujcie moim milczeniem i coś piszcie.
Jedna tylko rada - w zależności polityczno- giełdowe to ja bym raczej nie wchodził... Dobrze pewne rzeczy wiedzieć, ale gadać o nich za dużo raczej nie warto.
Trzymajcie się ciepło. Owocnej dyskusji życzę. I niech ktoś liczy te akcje w obrocie, po których mamy miec poziom 20 gr. Wciąż myślę, że te szacunki 400 tys- 1 mln są realne. Co więcej, myślę, że jak dojdziemy do 20 gr, to 50 gr będzie prawie bez obrotu.
Dużo szczęścia w inwestowaniu. I własnych poglądów.