Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,74 zł , zmiana od tamtej pory: -68,99%

Re: Matiza co ty na to ?

Dnia 2021-05-08 o godz. 11:35 ~buhahahaha napisał(a):
> tego śmiecia już dawno sprzedałem takim bizneswoman jak ty, tomala i matiza po 14 , 15 zł ,
> a forum jest dla wszystkich, lecz jeśli przeszkadza ci moja obecność, to zawsze możesz stąd spadać, lub nie czytać moich postów !
> Buhahahaha, ale mam ubaw po pachy z tych dziewczyn

JA MAM COLUMBUSA ,JRHOLDING , SYNERGA ALE NOVAVIS MAM W OBSEROWANYCH BO WIDZĘ W NIM WIELKIE PERSPEKTYWY, GDY TYLKO KURS PRZEŁAMIE 10 ZŁ KUPIE WIEJKSZĄ ILOSC.JEZELI BEDA SPELNIAC TO CO PISZĄ TO TU WIDZĘ MINIMUM 30 ZŁ

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VOOLT -2,44% 2,40 2026-03-25 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.